Mobilsäkerhet för smarta telefoner


Idag är smarta mobiltelefoner och surfplattor viktiga arbetsverktyg på många företag. Att kunna komma åt företagsinformation och att ha virtuella möten utanför kontoret har förenklat vår arbetsdag.

Men det innebär också att många anställda går runt med affärskritisk information i fickan. Det är därför viktigare än någonsin att skydda mobila enheter från intrång och informationsstöld.

Skapa en säker mobil miljö

Vi kan hjälpa er att ta fram en säkerhetspolicy som innehåller rekommendationer för företagets användande, nuvarande trender, potentiella hot samt olika möjligheter för er att avvärja dessa hot. Genom klara riktlinjer är det enklare för varje medarbetare att skapa en säker mobil miljö. Vi hjälper också till att köpa in rätt verktyg och lösningar för att ni ska få rätt säkerhetsnivå utifrån era förutsättningar.

Vill du få en bättre översyn över vilken information som finns på företagets telefoner? Eller veta mer om vilka risker eller möjligheter som finns kring användandet? Hör av dig till Kommunikationsbyrån.

Om du vill veta mer eller vill ha vårt stöd när det gäller mobilsäkerhet ringer vi gärna upp dig.

Bli uppringd