En oberoende konsult


Kommunikationsbyrån är en oberoende konsult som fungerar som en bro mellan våra kunder och möjliga leverantörer. Vi ser till så att båda sidorna förstår varandra.

Tillsammans hjälper vi dig att identifiera ditt företags behov och ställa rätt krav på din kommunikation. Du får även hjälp att förstå fördelar samt undvika praktiska och ekonomiska fallgropar hos olika lösningar.

Känn trygghet i ditt köp och sänk dina kostnader

Hos oss får du rådgivning och stöd som gör dig mer trygg i ditt inköp av en eller flera nya tjänster. Vi hjälper våra kunder att arbeta smartare med bland annat telefoni, video- och webbmöten som hjälpmedel.

Vi kan även ta fram riktlinjer och utbilda personal inom mobilsäkerhet så att ni kan arbeta mer effektivt med era nuvarande system.

Med vår hjälp kan du sänka dina kostnader, skapa en kommunikationslösning som passar just ert företag, samt göra en stor tidsbesparing. Men det är stödet i valprocessen som våra kunder uppskattar mest.

Idag finner du Kommunikationsbyrån på August Barks gata 21 i Västra Frölunda. Vill du boka ett möte, fyll gärna i dina uppgifter, så tar vi kontakt med dig.

Bli uppringd